Om företaget

Mjöberg bygg är det familjära byggföretaget med 40 års erfarenhet i byggbranchen. Företaget startades 1978 av Bo Mjöberg och hette då Byggservice Bo Mjöberg. Sedan 2007 driver Jonas Mjöberg företaget Mjöberg Bygg AB tillsammans med hustrun Anna. Företaget har växt kraftigt de senaste åren, från tre till 20-25 personer. Många av våra medarbetare har lång yrkeserfarenhet.

Vi vänder oss både till privat- och företagskunder och utför både stora och små projekt. Vi har ett brett kontaktnät med hantverkare inom olika yrkeskategorier bl. a mark/grund/elektriker/rörmokare/plattsättare/målare  som vi gärna rekommenderar. För oss är det oerhört viktigt att utföra arbeten med bästa kvalité och service. Vi värdesätter vår personal väldigt högt för det är de som levererar det goda resultatet på byggplatserna.

Förutom lokala byggprojekt har Mjöberg Bygg uppdrag utanför regionen, bland annat i Stockholm, Uppsala, Sälenfjällen, Vemdalen och Åre. Det gäller främst nyproduktion av bostadsrätter, andelshus och fristående villor. Även vid långväga projekt anlitas lokala underentreprenörer från Mora. Det säkerställer både leveranstid och kvalitet.

Kunden har alltid en valfrihet att lämna hela jobbet till oss eller att göra vissa moment på egen hand. De hantverkare som vi rekommenderar samordnas från oss så att projekten flyter på utan avbrott.

Välkomna att prova oss för både stora och små projekt!